Soehnle Digitale BT Personenweegschaal Shape Connect 50

 35,95

Als je bewust gezonder leven wilt: lichaamsanalyse-weegschaal Shape Sense Connect 500 van Soehnle. Deze weegschaal met BIA-technologie geeft je de exacte gegevens over je lichamelijke conditie, zoals percentage lichaamsvet, water en spiermassa, evenals je BMI (Body-Mass-Index). De koppeling met de Soehnle Connect-App maakt het nog gemakkelijker om je gegevens met lichaamsanalyse-weegschaal Shape Sense Connect 500 bij te houden, want dan worden alle gegevens van de Connect-producten in één app geïntegreerd. Zo heb je alle gegevens over je conditie en fitness overzichtelijk bij elkaar. Je kunt gemakkelijk het verschil met de vorige weging of het verschil met je streefgewicht bekijken. De app helpt je om je lichaamsgewicht onder controle te houden en geeft veranderingen in je gewicht overzichtelijk aan. De app is intuïtief te bedienen en biedt je volledige controle over je gegevens. Want jij bepaalt of je gegevens alleen op je smartphone of ook op de server bewaard worden. Onze app geeft je ook motiverende tips en de mogelijkheid om successen te delen met je vrienden. Vanzelfsprekend kun je onze app ook koppelen met populaire fitness-apps zoals Google Fit en Apple Health.

Lichaamsanalyse-weegschaal Shape Sense Connect 500 beschikt bovendien over een groot lcd-display met zeer goed leesbare cijfers. Op deze platte weegschaal met anti-slip voetjes sta je stabiel en veilig. De weegschaal heeft bovendien een groot weegplateau van veiligheidsglas. Zodra je op de weegschaal stapt, wordt het gewicht meteen aangegeven, tot maximaal 180 kg en op 100 gram nauwkeurig. De weegschaal heeft een energiebesparende in- en uitschakelfunctie. Ook heeft lichaamsanalyse-weegschaal Shape Sense Connect 500 een automatische gebruikersherkenning functie voor acht personen – ideaal voor meerpersoonshuishoudens en voor gezinnen. Inclusief batterijen – dus startklaar.

 • Koppeling met de Soehnle Connect-App voor de smartphone, met eenvoudige bediening en je gegevens altijd bij de hand (systeemeisen voor gebruik van de app: Android™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)
 • Premium lichaamsanalyse-weegschaal (BIA) met nauwkeurige meting van lichaamsvocht, lichaamsvet-en spiermassa Voor optimale prestatiebeheersing!
 • Groot lcd-display voor zeer gemakkelijk aflezen van het gewicht. De cijfers zijn 3,5 cm hoog
 • Berekening van de body-mass-index (BMI) voor betere beoordeling van het eigen gewicht
 • Extra app-functies: verschil met de vorige weging en het streefgewicht – ter verhoging van de motivatie
 • Ideaal voor meerpersoonshuishoudens en voor gezinnen, dankzij de automatische gebruikersherkenning voor acht personen
 • Je staat stevig en veilig op de weegschaal dankzij het grote weegplateau en het lage, platte ontwerp
 • Zeer hoge draagkracht tot een maximaal gewicht van 180 kg. Weegt op 100 gram nauwkeurig
 • Gewicht onmiddellijk zichtbaar bij betreden van de weegschaal dankzij de energiebesparende automatische in- en uitschakelfunctie
 • Anti-slip voetjes voor veilige stabiliteit
 • Startklaar dankzij de meegeleverde batterijen (3x AAA)
 • Gemakkelijk om te zetten gewichtseenheid: kg, lb of st

Levertijd: Direct leverbaar

Voorraad: 1

Voorraadindicatie: <25

Leverbaar vanaf:

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen

 

Artikelnummer: 4006501638793 Categorieën: , Tags: ,