Solis 7220 Twist Air Luchtbevochtiger Wit/Grijs

 152,95

Solis 7220 Twist Air luchtbevochtiger
Droge kamerlucht droogt de slijmvliezen uit, wat op zijn beurt verkoudheid, luchtweginfecties en hoofdpijn kan veroorzaken. Ook vermoeidheid, concentratieproblemen, broze lippen en droge ogen zijn vaak een gevolg van te droge kamerlucht. Daarnaast is een lage kamerluchtvochtigheid ook voor allergische personen, huisdieren en huisplanten een belasting. Muziekinstrumenten raken ontstemd en de stofontwikkeling en elektrostatische lading van textiel met plastic vezels worden versterkt. Met Solis Luchtbevochtiger Twist Air heeft u een goede keuze gemaakt in de bestrijding van deze symptomen. Ideaal is een kamerluchtvochtigheid tussen 40 % en 60 %.Verschillende instellingen & programma’s
De Twist Air heeft veel functies en voordelen, de luchtbevochtiger beschikt over vernevelingsbevochtiging met een luchtcirculatieventilator. Er zijn 4 instelbare snelheden, een automatische modus, een slaapmodus en een kleurindicatie voor de optimale kamertempratuur. De Twist Air heeft een bevochtigingsvermogen tot 300 ml per uur, en is stroom besparend. De bevochtigingsmat in het apparaat is volgezogen met water. Een ventilator trekt droge kamerlucht door de vochtige mat en bevochtigt de lucht die naar de kamerlucht wordt geleid. Naast het bevochtigingseffect wordt de lucht gelijktijdig gereinigd, wat wil zeggen dat stof en vuildeeltjes uit de lucht worden gefilterd.

Eenvoudig in gebruik
De luchtbevochtiger is eenvoudig te gebruiken, en is te bedienen via contactgevoelige functie knoppen. Ook beschikt de machine over een geïntegreerde vochtigheidssensor. De speciale draaiing van het luchtafvoerrooster geneert een spiraaleffect die ervoor zorgt dat de bevochtigde lucht over de volledige ruimte wordt verspreid. De machine beschikt over een ruim waterreservoir van 2,8 liter. Als het reservoir leeg is gaat er een lampje branden, ook deze is gemakkelijk bij te vullen. Bovendien voelt circulerende lucht koeler aan dan lucht die niet in beweging is. In de zomer ook te gebruiken als ventilator.

  • Inhoud: 2,8 liter
  • Vermogen: 12 Watt
  • Afmeting: 34 x 23 cm
  • Kleur: wit/grijs

Levertijd: Voorradig 1 – 2 werkdagen

Voorraad: 0

Voorraadindicatie: <25

Leverbaar vanaf:

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen

 

Artikelnummer: 7611210969983 Categorieën: , Tags: ,