Smartwares FEX-15900 Blusdeken 160×180 cm

 21,95

Doof beginnende branden met de Smartwares FEX-15900 blusdeken. Vuur heeft zuurstof nodig om te blijven branden en om uit te breiden, door snel te handelen en een blusdeken te gebruiken kunt u ernstige schade voorkomen. Dit grotere deken heeft als voordeel dat hij gebruikt kan worden op personen wiens kleding in brand staat.

Een blusdeken is een snelle, veilige en efficiënte manier om beginnende branden, zoals kleding- en prullenbakbranden, te blussen. Om te voorkomen dat een brand zich ontwikkelt tot een uitslaande brand moet u snel handelen. Daarom moet u altijd een Smartwares blusdeken binnen handbereik hebben. U kunt de deken gemakkelijk monteren dankzij de compacte behuizing. Door aan de twee koorden te trekken kunt u de deken gemakkelijk uit de behuizing halen. Zo kunt u snel handelen en brand blussen zonder rommel achter te laten. Een blusdeken is onmisbaar voor elk huis.

Blusdekens zijn geschikt voor het blussen van beginnende branden, zoals kleding- en prullenbakbranden. Gebruik daarom, voor uw eigen veiligheid, nooit een blusdeken om een vetbrand te blussen. Wij adviseren om altijd een pannendeksel binnen handbereik te hebben, op deze manier kunt u bij brand direct het deksel op de pan doen. Vervolgens zet u het gas en de afzuigkap uit en wacht u tot de pan is afgekoeld.

  • Blus beginnende branden op een snelle, veilige en efficiënte manier met een blusdeken
  • Voorkom ernstige schade door snel te handelen wanneer er brand ontstaat
  • Geschikt voor het blussen van kleding- en prullenbakbranden
  • Gemakkelijk te gebruiken door aan de twee koorden te trekken
  • Afmetingen: 160 x 180 cm

Levertijd: Voorradig 1 – 2 werkdagen

Voorraad: 0

Voorraadindicatie: 25>

Leverbaar vanaf:

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen

 

Artikelnummer: 8713016107824 Categorieën: , Tags: ,