Silk'n VP1PE1001 VacuPedi Elektrische Eeltverwijderaar Wit

 63,95

Silk’n VP1PE1001 VacuPedi elektrische eeltverwijderaar
De VacuPedi eeltverwijderaar of voetvijl werkt door middel van een roterende slijpschijf die zeer snel, effectief en veilig eelt en droge huid van de voeten verwijderd. In de kop van het apparaat zit een ingebouwd vacuümsysteem met verwisselbare filter die alle losgekomen dode huidschilfers op een efficiënte manier opzuigt voor een hygiënische behandeling. Zo wordt voorkomen dat uw vloer vies wordt en de huidschilfers in de lucht ronddwarrelen. Binnen enkele seconden kunt u genieten van heerlijk zachte voeten!

Deze eeltverwijderaar beschikt over 2 snelheden, laag en hoog. Met tot wel 1.350 rotaties per minuut in de lage stand en tot 1.550 rotaties in de hoge stand, zorgt Silk’n VacuPedi ervoor dat u snel zachte en gladde voeten krijgt. U houdt het apparaat simpelweg een paar seconden tegen de droge, harde huid en het wordt meteen op een veilige manier gevijld. Geheel pijnloos en makkelijk te gebruiken door het ergonomische design. Eelt verwijderen wordt voortaan een fluitje van een cent.

Met de VacuPedi heeft u geen losse batterijen meer nodig omdat het apparaat oplaadbaar is. Op één volle lading gaat het apparaat tot wel 110 minuten mee. Met de meegeleverde USB-kabel en USB-muuradapter is het mogelijk om VacuPedi op te laden via uw computer of stopcontact. Zo blijft u altijd verzekerd van een krachtig apparaat dat in iedere situatie moeiteloos uw voeten verzorgd, zonder dat u elke keer nieuwe batterijen hoeft aan te schaffen.

  • 3 slijpschijven
  • 3 filters
  • Veilig, moeiteloos en pijnloos eelt verwijderen
  • Zuigt losgekomen huidschilfers onmiddellijk op met het vacuümsysteem
  • Zachte, gladde voeten in enkele seconden
  • Oplaadbaar, tot wel 110 minuten te gebruiken na één keer opladen
  • 2 snelheden
  • Kleur: wit

Levertijd: Direct leverbaar

Voorraad: 1

Voorraadindicatie: 0

Leverbaar vanaf:

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Wat kun je van ons verwachten:

Snelle levering klik hier voor de verzendkosten.

Vakkundige klantenservice

Uitgebreid assortiment 

 Bekijk onze klant beoordelingen

 

Artikelnummer: 8712856064168 Categorieën: , Tags: ,